Zeleninové menü na dnes, akoby Petrisko povedal “príloha s prílohou a prílohou”Brokolicovo-fazuľová fašírka s batátom a zeleninou na masle 1ks brokolica1ks konzerva červenej fazule2ks vajíčko150g parmezánhrsť vločiek100g mukysoľ, korenie, bylinky Uvarenu brokolicu spolu s fazuľou popučime, pridáme ostatne suroviny a dobre premiešameak sa nám zdá cesto riedke, pridáme mukuz cesta tvarujeme fairky, ktoré obalime v…
Zobraziť viac …
Už ste robili niekedy müsli tyčinky? Nie sú síce také fancy ako z obchodu v igelite balené ale! Sú omnoho lepšie, presne viete čo obsahujú a ich príprava Vám spraví radosť. 2x prezrete banány 2x hrnček vlociek 2pl medu 2pl roztopeneho masla oriešky, sušené ovocie, kúsky čokolády, semienka (podľa vlastného výberu) všetky suroviny spolu zmiešame…
Zobraziť viac …
Chystáte oslavu alebo posedenie pod jedličkou ?Alebo len máte chuť na malý snack a dali by ste si niečo iné ako maslový chlebík so šunkou? Predstavujem vám tieto talianske paradajkového bruskettyPríprava je veľmi jednoduchá a výsledok znamenitý.Paradajky prekrojíme, vydlabeme jadierka a nakrájame na mini kockypridáme soľ, korenie, bazalku, olivový olej, premiešame a necháme odstať 20…
Zobraziť viac …
Náš posledný víkendový pobyt sa vydaril nad naše očakávania. Všetci sme si užili dovolenku na Slovensku. Pohyb, relax, závava, jedlo, súťaže, prednášky, wellness, skvelí ľudia ! To všetko máme =) Je jedno či si úplný začiatočník, profík, alebo hoby športovec. Medzi nami príjmeme každého a nerobíme rozdiely. Chceš sa naučiť stojku, kettlebell, jogu, alebo si…
Zobraziť viac …
Jedno rekapitulačné video z tréningovej série od Petriska.Pri cvičení využívame iba vlastnú váhu a to čo nájdeme doma.Užívajte
Zobraziť viac …
Určite ste zachytili našu spoluprácu s Barefoot Bratislava.Je to preto, že považujeme práve barefoot za tú najlepšiu volbu pre naše telo Ak ešte nevieš čo je to ten barefoot, alebo si kladieš otázku či je to vhodné aj pre teba, tu je video kde sa dozvieš čo potrebuješ
Zobraziť viac …
Niečo malé k vínku na piatok večer? Brokolicovo-syrové taštičky polovica varenej brokolicelistkové cestobambinostruhany syr 150gcibuľavajíčkosoľ, koreniepetrzlenova vňaťvajíčko na potretieListkové cesto si narežeme na 6 štvorcovVšetky suroviny spolu zmiešame a na každý štvorec cesta dáme dostatok plnkyCesta preložíme na trojuholník a spoje cesta pritlačíme vidličkouPotrieme vajíčkom, posypeme semienkami a pecieme na 180 cca 35-40 minut(do zlata)…
Zobraziť viac …
Dnes tak netradične mäsito Veľa ľudí má predsudky pred mäsom zo zajaca. Lebo zajko je pekne ušaté zvieratko.Keď však dáme tieto predsudky bokom, mame chutné, kvalitné, nutrične plnohodnotne mäso.Keď už si vyberáte mäso na konzumáciu, voľte radšej kvalitu nad kvantitou a ultra lacné mäso neznámeho pôvodu vymeňte za kus kvalitného mäsa, či už od známeho chovateľa…
Zobraziť viac …
Keď mi moja veľmi dobrá kamarátka rozprávala už po deviaty krát, že robí toto risotto, neodolala som už ani ja. Touto cestou ďakujem za poskytnutý recept, ktorý verím, že vyskúšate aj vy. 300g ryža Arborio100g Gorgonzola1 šalotka2 hrušky40 g vlašské orechy 50 g masla1-2 dcl bieleho vínazeleninový vývar Šalotku nakrájame na jemno a opražíme na kúsku…
Zobraziť viac …
Keďže nastalo krásne jesenné počasie, je načase pozbierať plody úrody zo záhrady a následne aj spracovať. Tekvica je univerzálna zelenina, ktoré obsahuje viacero vitamínov ako napríklad skupinu vitamínov B, A, C a taktiež obsahuje aj minerálne látky ako vápnik, draslík, horčík. Jej využitie je všestranné. Viete z nej uvariť slané/sladké jedlá, viete si zo semiačok…
Zobraziť viac …