Jesenná bomba plna vitamínov, ktorá je vhodná či už ako desiata, raňajky alebo na maškrtenie.
Som zástancom toho, že najlepšia potrava je tá, ktorú si sami pripravíme s láskou, z lokálnych a sezónnych potravín. Teraz sú to ešte stále tekvice, gaštany, jablká, hrozno….a výsledok tejto kombinácie si môžete vyskúšať aj vy doma
Hokaidó
2ks jablko
2dcl hroznova šťava/jablkova
200g gaštanová pyré
ryžova kaša s rastlinným nápojom uvarená podľa návodu
Tekvicu ošupeme, zalejeme hroznovou šťavou a dusime do zamknutia
Keď je tekvica mäkká, pridáme nastruhane jabĺčka a dusime s otvorenou pokrievkou aby sa nám prebytočná voda odparila
Pridáme nastruhane gaštanová pyré a celu zmes mixujeme do hladka
Uvaríme kašu a môžeme vrstviť Tip: Na dno nádobky uložte kyselkavšie ovocie, ako napríklad čučoriedky, aby dodalo výslednému produktu sviežosť